وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سیاوش ممتاز

2 سال پیش

اجرای حکم تخلیه غیابی بدون حضور مستاجر

سلام سه سال است در منزلی مستاجرم سال دوم و سوم شفاهی تمدید کردیم اما موجر شش ماه به پایان اجاره نامه تقاضای تخلیه فوری کرد دو ماه وقت خواستم امتنا کرد و زمانی که من شهرستان بودم در این فاصله حکم تخلیه غیابی و اجرت المثل، توقیف خودرو و مسدود کردن حسابهای بانکی مرا گرفت و بدون حضور من اجرا کرد.حال من مدارک و شواهدی آماده کرده ام که نشان میدهد ایشان خارج از موعد قرارداد و با ادعاهای دروغین موجب فریب دادگاه شده و حکم تخلیه گرفته و بدون حضور مستاجر منزل را تخلیه کرده. چه عواقبی میتواند برای موجر در پی داشته باشد آیا میتوان ادعای ضرر و زیان کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

لیلا شجاعی

1 سال پیش

در مورد حق و حقوق مستاجر

با سلام و احترام
من واحد آپارتمانی رو اجاره کرده ام؛ بخاطر تعریف زیاد املاکی اعتماد کردم و این واحد را اجاره کرده ام. چون واحد ۱۱ساخت هست و رسیدگی به آن نشده یکبار شوفاژخونه با مشکل مواجه شده یا منبع پکیج سوراخ شده و موارد دیگر ولی صاحبخانه اصلا حاضر به پرداخت این خسارات نمی شود و می گوید به من ربطی ندارد من منزل را یکساله با شما قرداد بستم مشکلاتش با خودتان هست و هیچ هزینه ای پرداخت نمیکند. میشه راهنمایی بفرمایید حق با ایشان هست؟
با تشکر

پروفایل کاربر

مجتبی یگانه

4 ماه پیش

خودرو

سلام. من ماشینمو به یکی از همکارام در کارخانه فروختم که پول لازم بودم به محض واریز مبلغ خودرو من اون مبلغ رو خرج کردم ولی بعد یک روز خریدار گفت ماشینو نمیخام منم گفتم پولو خرج کردم فرصت بده ماشینو ببرم بفروشم تا پولتو بدم ولی ایشون گوش ندادند و ماشینو بردند پارکینگ . خب حالا تکلیف ما چی میشه؟

پروفایل کاربر

محمد رستمي

1 سال پیش

مطالبه خسارت وارده به ساختمان

سلام بابت خسارت ساختمان تامين دليل در دفتر قضايي تنظيم كردم و به شوراي حل اختلاف ارسال شد و پس از تعيين كارشناس دادگستري جهت برآورد خسارت و ارائه گزارش طبق دفتر قضايي، دادخواستي در دفترقضايي تنظيم كردم كه به دادگاه ارسال شد پس از مراجعه به دادگاه ، روز بعد ابلاغيه اي برايم ارسال شد " درخصوص دادخواست خواهان بطرفيت خوانده به خواسته مطالبه خسارت 35/745/000 ريال مطالبه خسارت دادرسي دادگاه با توجه به محتويات پرونده و امعان نظر در اوراق آن نظر به اينكه مبلغ اعلامي مورد مطالبه مثبت صلاحيت شوراي حل اختلاف به موضوع است فلذا به استناد سطر اخير ماده 10 قانون آيين دادرسي مدني و بند الف ماده 9 قانون شوراهاي حل اختلاف قرار عدم صلاحيت خويش را به شايستگي شوراي حل اختلاف شهر تهران صادر و اعلام مي نمايد." لطفا بفرماييد حالا چكار كنم ؟