وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

تقی بابایی

آثار جزایی نفی ولد

حکم قطعی دیوانعالی برای نفی ولد صادر شد و ثابت گردید که طفل بدنیا آمده از مرد نیست. قانون چه مجازاتی برای زن در نظر گرفته است؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

با توجه به سوال شما آثار مترتب بر حکم نفی ولد به هیچ عنوان تاثیری بر مجازات زن نخواهد داشت و فقط می توانید با این حکم نام فرزند را از شناسنامه خود به عنوان فرزند حذف نمایید و هیچ کدام از یکدیگر ارث نخواهید برد.

برای مجازات زن نیز باید شکایت رابطه نا مشروع و یا زنای محصنه مطرح گردد و برای اثبا ت آن نیاز به ادله قانونی که چهار بار اقرار زن  در محکمه نزد قاضی به این امر و یا شهادت چهار مرد عادل می باشد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

حقوقی

سلام و احترام
من یک دختر مجرد هستم که با مادرم در خانه پدری زندگی میکنم پدرم فوت کرده است ، خواهر و برادرم بزرگتر از من هستند و مستقل هستند آیا قانون این اجازه را میدهد که من را از خانه پدری که مستعمره بگیر پدر هنوز هستم و مستقل نشده ام ، من را بیرون باندازند و ادعای حق الوراثت کنن؟؟؟؟؟؟

پروفایل کاربر

ح حسینی

حل مسأله پارکینگ مشا در آپارتمان

باسلام وتبریک سال نو،

درمجتمع ما پارکینگ ها مشاع بود چهل سال پیش باقرعه کشی پارکینگ ها مشخص شد، و یکی اضافه و خالی ماند، چند سالی است بیکی ازمستاجرین اجاره داده شده بود با اتمام مدت اجاره هییت مدیره که هر شش ماه عوض میشود حاضر به اجاره نشد، از طرفی سه باب پارکینگ بغل هم بعلت تنگی جا و بزرگی ماشین‌هایشان به مشکل برخوردند، هیئت مدیره با واگذاری پارکینگ اضافه بیکی ازآن سه ، این مشکل را حل کرد ولی تعدادی اعتراض دارند که با اجاره آن پارکینگ درآمدی برای ساختمان است.

آیا این کار هییت مدیره قانونی و قابل اجراست؟

با تشکر