مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میثم درجی

6 سال پیش

بستن قرارداد بدون بیمه

سلام برادر من به علت از کار افتادن هر 2 کلیه ازکارافتادگی از بیمه گرفته و حقوق در یافت میکنه. حالا میخاد توی شرکت خصوصی هم کار کنه ولی شرکت میگه باید برات بیمه رد بشه وگرنه تخلفه ونمیشه باهات قرارداد ببندیم. با توجه به قانون میشه بصورت مشاوره ای توی شرکت جذب بشه و براش بیمه رد نشه و حقوق از کارافتادگیشم همچنان دریافت بکنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

باسلام؛

بله امکان فعالیت به شکل مشاوره ای و در قالب قرارداد مشاوره فراهم است. البته توجه کنید که به طور کلی در صورتی که شما از بیمه کارافتادگی استفاده می‌کنید، استخدام در شرکت دیگر قانونی نیست.


بااحترام؛

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ساناز ناصری

4 سال پیش

مدت قرارداد کار

سلام

مدت زمانی که کارفرما می تواند یک قرارداد تمدید کند چقدر است؟آیا میشود یک قرارداد بیش از یکسال مانند سه یا 5 ساله با کارگر ببندد؟ من در یکی از ادارات خصوصی مشغول به کار هست و حقوق و مزایای اداره کار دریافت میکنم

پروفایل کاربر

علی محمدی

4 سال پیش

قرارداد سینمایی

سلام من با یک نفر دیگر در نوشتن یک فیلمنامه همکاری کردم و با او قرارداد مشارکت در فیلمنامه هم بستم ولی او فیلمنامه را به اسم خودش ثبت کرد ،  با چه مدرکی میتونم حرفم رو ثابت کنم و از او شکایت کنم ؟ 

پروفایل کاربر

محمد افضل زاده

5 سال پیش

تفاوت تاریخ شروع قرارداد و تاریخ قرارداد

 آیا قانونی لست که تاریخ شروع قرارداد (آغاز مدت )چندین ماه زودتر از تاریخ قرارداد  باشد