مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بدون نام

6 سال پیش

تبدیل وضعیت استخدامی

باسلام و خسته نباشید

بنده در آزمون کشوری استخدامی آب وفاضلاب روستایی پذیرفته شدم و بعداز آن آب و فاضلاب روستایی که یک شرکت دولتی بود با آب و فاضلاب شهری که یه شرکت نیمه دولتی(خصوصی) هست ادغام شده و وضعیت استخدامی ما که قرار بود در روستایی پیمانی باشد و کد استخدامی از سازمان امور اداری و استخدامی صادر شود شنیده میشود که قرار است بعد ادغام به قرارداد کار کعین تبدیل شود! حال سوال اینجاست که آیا تبدیل وضعیت استخدامی با توجه به آزمون استخدامی کشوری که ما دادیم قانونیست؟ وآیا با تبدیل وضعیت استخدامی ما متضرر می شویم ؟ یا قرارداد کار معین هم معادل استخدام پیمانی در شرکت های نیمه دولتی است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی در راستای سیاست های اصل 44 قانون اساسی صورت می پذیرد. به موجب تبصره 1 ماده 21 قانون مدیریت خدمات کشوری، در صورت واگذاری سهام شرکت های دولتی به نحوی که شرکت مذکور غیردولتی شود، قوانین و مقررات قانون کار بر کارمندان شرکت واگذار شده اعمال می گردد و این افراد کارمندان کارفرمای جدید محسوب می شوند.

شما در صورتی که به صورت پیمانی استخدام شوید، مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری خواهید بود و در صورتی که به استخدام شرکت های خصوصی در قالب قراردادهای کار دربیایید تابع قانون کار خواهید بود و از مزایای آن قانون بهره مند خواهید شد.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد یوسفی

5 سال پیش

پرداخت حقوق قرارداد ۳ ماهه

سلام من قرارداد سه ماه داشتم بعد بخاطر مسائلی منو اخراج کردن میخواستم بدونم کارفرما موظف هست حقوق سه ماه قرارداد رو به من پرداخت کنه؟

پروفایل کاربر

محسن شایسته نیا

2 سال پیش

پرداخت بیمه بیکاری

من دوازده ماه سابقه کاردارم.الان برای بیمه بیکاری چه مدت شامل من میشود.متاهل هستم ویک فرزند دارم

پروفایل کاربر

م ی

12 ماه پیش

فسخ یکطرفه قرارداد

سلام اگر در قرارداد یکساله که از فروردین تا اسفندامضا شده قبل اتمام قرارداد مثلا مرداد همان سال کارفرما عذر کارگر را بخواهد امکانش هست ؟ و حق و حقوقات کارگر فقط تا مدتی که سرکاربوده مثلا مرداد به همراه محاسبه عیدی تا همان مدتی که سرکاربوده تعلق می‌گیرد یا چون کارفرما قبل از مدت قرارداد و یک طرفه از کارگر خواسته که محیط کاررا ترک کندموظف هست حقوق ماهانه کارگر را تا پایان قرارداد که اسفند بوده و قرارداد بسته شده را پرداخت کند؟