وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

7 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

با توجه به این که هر وضعیتی که در ابتدای شروع به کار در قرارداد کار ذکر می شود مورد قبول هر دو طرف از جمله خود کارگر قرار می گیرد و آن را به عنوان نوعی تعهد قرار می دهد، بنابراین تغییرات بعدی باید با توافق وی صورت بگیرد. در صورت بروز اختلاف مراجع حل اختلاف قانون کار در این موارد صالح هستند.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید سعیدی

2 سال پیش

اعتراض در دیوان به تغییر ساعت کاری کارمند اداری به ساعت کاری شیفتی بدون هیچ تعطیلاتی

بنده در آزمون استخدامی تامین اجتماعی شرکت کردم و به عنوان کارشناس امور مالی و بصورت ساعت کاری اداری پذیرفته شدم اما اکنون بدون هیچ رضایتی به بنده گفته اند باید بصورت شیفتی و بدون درنظر گرفتن تعطیلات سرکار بیایم بطوری که در برنامه کاری ماهانه ای که به من داده اند هیچ تعطیلی در 14 روز متوالی بین آن وجود ندارد و حتی 2 روز در هفته از این 14روز نیز را باید بصورت 12ساعت سرکار حضور داشته باشم و بلافاصله فردای آن روز را نیز دوباره صبح سرکار باشم سوالی که بنده دارم این است که من با چه عنوانی میتوانم در دیوان نسبت به این موضوع طرح دعوی انجام دهم؟
باتشکر

پروفایل کاربر

وحید -

6 ماه پیش

عدم تسویه حساب توسط کارفرما

در یک شرکت به صورت دورکار به مدت یک سال کار کردم. قرارداد برای من ارسال شد و من امضا کردم و برای کارفرما فرستادم ولی نسخه امضا شده ی کارفرما را ندارم. اما با نام شرکت برای من یک سال بیمه رد شده و در سوابق بیمه ام موجود است. همچنین پیامک های با اعضای شرکت یا وویس مدیرعامل در این مدت در مورد موارد مختلف کاری موجود است. مدیرعامل با من تسویه نکرده و شماره اش خاموش است و من به ایشان دسترسی ندارم. امکان شکایت از شهر خودم را با شرایط مدارک مذکور دارم؟

پروفایل کاربر

بدون نام

5 سال پیش

قرارداد اداره کانون وکلای دادگستری خصوصی

سلام و خسته نباشید میخواستم یه سوال بپرسم من تو اداره کانون وکلای دادگستری که خصوصی هستش کار میکنم آیا قرارداد این اداره باید همون کارگری باشه یا نه؟