مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد دهقان

5 سال پیش

دستمزد کار ساعتی

حداکثر دستمزد ساعتی در ماه چه قدر می باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

حداکثری در خصوص دستمزد وجود ندارد. تنها رعایت حداقل های قانونی کار الزامی است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن محمدی

2 سال پیش

درخواست برگشت به کار بعد از معافیت سربازی

سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم از خدمتتون
من برادرم سرباز شده(امریه گرفته) بابت امریه باید از جایی که کار میکرد استعفا میداد، همین کار رو کرد و بابت مشکل قبلی که داشت تونست معافیت بگیره و امریش هم بابت معافیت کنسل بشه
حالا میخواد برگرده جایی که کار میکرده، باتوجه به اینکه استعفای ایشون صرفا بابت سرباز شدنش بوده، شرکت میتونه از برگشت ایشون به محل کار و سمت قبلش جلوگیری کنه؟
تشکر

پروفایل کاربر

مهدیه تمیمی

8 ماه پیش

استعفا نامه و تنظیم قرارداد

سلام وقت بخیر بنده یک قرارداد کاری با یک مجموعه امضا کردم به این صورت که قید شد ۳ ماه به صورت آموزشی و در صورت رضایت طرفین به مدت یکسال به صورت خودکار تنظیم گردد و باتوجه به این موضوع ینده استعفانامه‌ی خود را به صورت شفاهی و کتبی به مدیریت رساندم و طی صحبت فرمودند مزایای جدیدی توی قرارداد ایجاد میکنند و قرارداد جدید نوشته میشود ولی قرارداد جدیدی نوشته نشد و به امضای طرفین نرسید و بنده در هنگام واریز حقوق هم بیان کردم که بنده استعفا نامه دادم و عدم همکاریم رو اعلام کردم قرارداد جدید بنویسید و توجهی به این موضوع نشد (توی یکی از بندهای قرارداد نوشته شده اگر بنده تمایل به همکاری نداشته باشم از دوماه قبل باید اعلام کنم ) با این تفاسیر اگر بنده بعد از عید که موعد دوماهم میشود ترک کار کنم با توجه به اینکه ایشان سفته از من دارند و بیمه هم برای من پرداخت نکرده‌اند برای بنده مشکل ایجاد میشود؟

پروفایل کاربر

مرتضی م

2 سال پیش

تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)

احتراماً به استحضار می رساند ،با توجه به متن تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)

تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.

خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا فرزندان ایثارگر با بیش از 6 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟