مهدی عبداله نژاد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
زینب جعفری
بدهی بانک
سلام میخواستم بدونم وقتی بدهی به بانک داریم مثلا 20میلیون اگر پولی تو حساب بریزم کم تر از 20میلیون بانک برمیداره و اینکه وقتی بدهی به بانک دارم همه حساب هامو میبنده یا نه
خانم خانی
بیمه بیکاری
من در حال حاضر در ایام بیمه بیکاری هستم. دو هفته میشه که با یک شرکتی قرارداد کاراموزی بدون بیمه و با حقوق حداقلی (در حد ایاب و ذهاب) امضا کردم و قرارداد در یک نسخه تنظیم شده و دست شرکته. من روزانه در اون شرکت حضور میزنم با اثر انگشت. هفته گذشته کارشناسای بیمه بطور سر زده اومدن به اون شرکت و مسئولای شرکت بهم گفتن که به کارشناس بگو من از طرف یک مشتری اومدم که پروژه شرکتمون رو تحویل بگیرم و در اون شرکت هم به عنوان free lancer کار میکنم. من همینو به کارشناسا گفتم و کارشناسا اسم من رو (بدون کد ملی) توی لیست رد کردن و گفتن از همون شرکت مشتری باید معرفی نامه بیاری.
الان من باید چیکار کنم که مشمول جریمه ای نشم؟
محمو وثوق
مسمتری از پدر بزرگ (پدر مادری) برای نوه دختر بدون شوهر وشغل
با سلام واحترام یک سوال داشتم آیا مسمتری حقوق بیمه تامین اجتماعی به نوه دخترتعلق میگیرد این دختر خانم اکنون با مادر زندگی می کنه .
مادر ودختر با مسمتری پدر مادر که فوت شده زندگی میکنند
۱-لطفا اگر قانونی در این مورد وجود دارد لطفا بیان کنید
۲-مدارک لازم جهت استفاده از این مستمری چیست؟
۳- به کدام قسمت سازمان تامین اجتماعی برای درخواست تقاضا مراجعه شود؟