سعید رحمت
فاقد وصف جزایی
با سلام
خریدی از وب سایت بنده انجام شده و سپس شکایتی از بنده مطرح شده با عنوان برداشت غیر مجاز از حساب
پس از دریافت احضاریه با مطالعه گردش کار پرونده در سایت adliran رویت نمودم که قاضی پرونده اتهام را فاقد وصف جزایی و متهم را بنده در نظر گرفته
منظور از فاقد وصف جزایی چیست ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است این موارد در بسیاری از سایت های که درگاه پرداخت دارند اتفاق می افتد. و شما به عنوان صاحب سایت باید به دادسرا مراجعه نمایید و پس از دریافت اطلاعات پرداخت و زمان دقیق آن. اطلاعات IP و هرگونه اطلاعات دیگری که از پرداخت کننده دارید و از سایت شما خدمات و یا کالا دریافت نموده به عنوان مطلع به دادسرا اراده نمایید.
بیشتر در این موارد شما را به عنوان مطلع احضار می نمایند و با توجه به این که شما اقدام به برداشت پول از کارت بانکی دیگری ننموده اید بلکه به حساب بانکی شما از طریق درگاه اینترنتی پرداخت گردیده فاقد وصف کیفری و جرم برای شما می باشد. لیکن ممکن است اگر متهم شناسایی نشود تا زمان شناسایی متهم شما میزان وجه ی که از حساب صاحب کارت کسر گردیده و به حساب سایت شما واریز گردیده باید پرداخت نمایید.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
فرهاد رسادیانی مطلق
شکایت از برنامه ترب
من از برنامه ترب و از فروشگاه سورن کالا یه کالا سفارش دادم و مبلغ رو پرداخت کردم
ولی فروشگاه جواب گو نیست و برنامه ترب هم با این که مسئولیتشو باید بپریزه جواب گو نیست
خلیل علیوند
قوانین مالیات فروشگاه اینترنتی
با سلام . بنده یک فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتال راه اندازی کردم و نماد اعتماد ملی صادر شده . میخواستم بدونم حقیقی یا حقوقی ادامه بدم ؟
آیا ارزش افزوده هم باید پرداخت کنم ؟
آیا معافیت مالیاتی شمال این شغل تازه تاسیس میشود ؟
ارشاد زلفی
مالیات کسب و کارهای اینترنتی
سلام.
راجع به مبحث مالیاتی،
وقتی فروشگاه انلاینی فعالیت میکنه و ماهیانه 20 میلیون از سایتش خرید میشه، ایا نیاز هست بره دنبال کارهای مالیاتیش؟
ایا استفاده از درگاه ملت باعث میشه بانک لیست تراکنشارو بگیره و مالیاتشو حساب کنه؟
سایت فلن رو درگاه زرین پال هست فک نکنم واسه زرین پال مالیات حساب شه؟
یه توضیحی در این زمینه متخصصین حقوقی مالیاتی بدن. ممنون