پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

5 سال پیش

با سلام.

احتراما در خصوص پرسش مطروحه باید اظهار داشت به عنوان یک قاعده کلی قراردادها مادامی که معتبر منعقد شده باشند در محاکم اعم از ملی یا بین المللی قابل استناد می باشند. یعنی تفاوتی از این نظر بین محاکم ایران و خارج از ایران نیست. در صورتی که مفاد قرارداد، از هر نوع، خلاف نظم عمومی یا قوانین موضوعه یک کشور باشد چنین قراردادی در محاکم آن کشور دارای اثر حقوقی نیست. در فرض مطروحه یعنی قرارداد محرمانگی و عدم رقابت اصولا دارای شروط حساسی که خلاف نظم عمومی یا قوانین موضوعه باشد نیست و علی الاصول این قرادادها چه در محاکم ایران و چه در محاکم خارجی قابل پیگیری می باشد.

با احترام:

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

آقای خواجویی

پارادوکس در متن قرارداد محرمانگی

سلام 

ماده 3 و بند 9 از ماده 5 در قرارداد محرمانگی و عدم رقابت به نظر میرسه که تناقض دارن باهم . لطفا چک کنین و اطلاع بدین . ممنون 


پروفایل کاربر

نیما قربانی بیاتی

چه زمانی می توان قرارداد NDA نوشت؟

من قصد تاسیس یک استارتاپ با یک تیم را دارم، این استارتاپ فعلا در حد یک ایده هست و هویت خاصی نداره.
سوالی که داشتم اینه که آیا با این شرایط می توان با اعضای تیم قرارداد NDA تنظیم کرد؟ اگر این امکان وجود داره، به چه صورت باید قرارداد رو تنظیم کرد؟ آیا باید شرح ایده توی قرارداد قید شه؟

پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

قرارداد عدم افشا با کارمند بدون قرارداد رسمی

با سلام و احترام ممنون بابت پست های مفیدی که میگذارید یه سوال داشتم در مورد قرارداد عدم افشا که نوشته بودید، آیا امکان نوشتن این قرارداد با افرادی که با شرکت کار میکنند ولی قرارداد همکاری رسمی با شرکت ندارند وجود دارد یا خیر؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد