وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

6 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

این نوع قرارداد همان‌گونه که از اسمش پیداست برای انجام فعالیت و کارهای معین و مشخص منعقد می‌شود و با ایفای تعهدات طرفین قرارداد خاتمه می‌یابد. زمان در این گونه قراردادها تاثیری ندارد، مگر اینکه قرارداد تلفیقی از کار معین و زمان معین باشد. در این صورت زمان در قرارداد اهمیت می یابد. نکته قابل توجه این است که مرز بین قراردادهای کار معین و قراردادهای پیمانکاری بسیار به هم نزدیک است، چراکه در پیمانکاری نیز انجام پروژه به صورت یکپارچه به پیمانکار محول می‌شود.

تعهد به نتیجه همان‌گونه که در پیمانکاری مهم است در قرارداد کار معین نیز وجود دارد. با این حال این دو نوع قرارداد از جهاتی نیز با هم تفاوت دارند. 

تفاوت های میان قرارداد کار معین و پیمانکاری:

در قرارداد پیمانکاری پرداخت مبلغ قرارداد به صورت مبلغی یکجا و مقطوع و یا در چندین قسط تعهد می‌شود ولی در قرارداد کار معین، حقوق بر اساس کارکرد کارگر در بازه زمانی خاص هفتگی یا ماهانه محاسبه و پرداخت می‌شود. در قرارداد کار معین ابزار، لوازم و محل کار توسط کارفرما تامین می‌شود ولی در پیمانکاری ابزار کار به عهده پیمانکار است.

این قرارداد نیز (قرارداد کار معین) مشمول مقررات تامین‌اجتماعی می‌شود و کارفرما به‌عنوان مسئول کارگاه موظف است حق‌بیمه را به شعب سازمان پرداخت کند. حق‌بیمه براساس حقوق دریافتی کارگر در ماه محاسبه و پرداخت می‌شود. 

شما می‌توانید از نمونه قرارداد کار با مدت موقت (کار معین) استاندارد شده‌ی وینداد استفاده کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد هاشمی

11 ماه پیش

منع از کار کردن

آیا کارفرما میتواند با گذاشتن بندی در قرارداد کارمند خود را بعد اتمام قرارداد از کار کردن در بعضی از شرکتها منع کند؟

پروفایل کاربر

بدون نام

5 سال پیش

عدم پرداخت قرارداد ساعتی از طرف شرکت لوله بازکنی

برای شرکت لوله بازکنی برچسب درب خانه ها چسبوندم و قرارداد هم دارم که هر ساعت کار 15000 تومان است طبق قرارداد اما صاحب شرکت از دادن این پول سرباز زدن و میگن روزی چهل تومنه چطور میتونم پولو بگیرم آیا اداره کار میتونه کمکم کنه

پروفایل کاربر

محمد سجاد شفیع زاده

8 ماه پیش

کم کردن مدت قرارداد

با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه