وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

ارشاد زلفی

مالیات کسب و کارهای اینترنتی

سلام.

راجع به مبحث مالیاتی،

 وقتی فروشگاه انلاینی فعالیت میکنه و ماهیانه 20 میلیون از سایتش خرید میشه، ایا نیاز هست بره دنبال کارهای مالیاتیش؟

ایا استفاده از درگاه ملت باعث میشه بانک لیست تراکنشارو بگیره و مالیاتشو حساب کنه؟

سایت فلن رو درگاه زرین پال هست فک نکنم واسه زرین پال مالیات حساب شه؟


یه توضیحی در این زمینه متخصصین حقوقی مالیاتی بدن. ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

نحوه ی کسب درآمد شما به صورت انلاین یا افلاین ارتباطی با معافیت مالیاتی شما ندارد. شما بعد از دریافت نماد اعتماد ملی ( ای نماد) بایستی پرونده مالیاتی تشکیل داده و کد اقتصادی دریافت کنید. در صورتی که از درگاه پرداخت برای تراکنش های خود استفاده می کنید، درآمد شما قابل پیگیری خواهد بود. در صورتی که درآمد شما مشمول معافیت باشد، توسط سازمان امور مالیاتی محاسبه خواهد شد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

ارشاد زلفی

5 سال پیش

فروشگاه مارکت پلیس هست و خب من 10 درصد پورسانت میگیرم.
نیاز هست ای نماد بگیرم؟
یا اگه بگیرم باید پول مالیات 9 درصدو از فرشونده کم کنم 10 درصدم خودم میشه 19 درصد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

میلاد حسن پور

موارد قانونی کسب و کار اینترنتی

سلام و خسته نباشین. من میخواستم یک نرم افزار خدماتی یه چیزی شبیه دیوار و شیپور راه بندازم اما میخوام برای جذب مخاطب  بیشتر فعلا به صورت رایگان به دست مردم بدم ولی بعد از اینکه تعداد کاربر های فعال بیشتر شد خدمات ارائه شده رو پولی کنم میخواستم بدونم که قوانینش به چه صورت است؟البته من میخوام که تمام کار تولید نرم افزار و پشتیبانی رو بدون داشتن شرکت و کارمند و فقط باتکیه بر دانشم انجام بدم. آیا زمانی که نرم افزارو پولی کردم باید به دنبال پرداخت مالیاتش باشم؟یا از همون اول باید اقدام کنم؟

پروفایل کاربر

فاطمه سیفی

خرید اعتباری

سلام وقت بخیر. من اعتبار تارا داشتم و از یکی از فروشگاه های تحت قرارداد با پلتفرم تارا به اسم آمر شاپ ؛ خرید انجام دادم خرید من چیزی حدود 6 میلیون و 400 میلیون شد که حدودا 5900 از اعتبار اصلی استفاده شد و مابقی رو از حساب بانکی پرداخت کردم . سفارش من از 24 بهمن از این سایت با دکاپست ارسال شد و من وضعیت بسته ام رو چک میکردم همه چی اوکی بود تا 27 بهمن.از 27 ام به بعد بسته من هیچ تغییر وضعیتی نداشت و بعد از پیگیری های خیلی زیاد به من گفتن بسته اسیب دیده باید خسارت من جبران شه ولی از 27 بهمن تا الان هیچ عودت وجهی انجام نشده / پشتیبانی دکا پست بعد از پیچش های فراوان ب من گفتن اگر هم عودتی انجام بشه میره سایت مبدا یعنی آمر شاپ / پشتیبانی چت و تماس امر اصلا جواب نمیدن / ایسنتا کامنت منو پاک کردن و منو بلاک کردن / پشتیبانی تارا هم میگن پیگیری میکنیم ولی جوابی ندادن



ب نظرتون من باید چیکار کنم ؟

پس گرفتن دامنه ی آی آر فروشگاه اینترنتی

با سلام و عرض خسته نباشید

از حدود 4-5 سال پیش ما یه سایتی رو در قالب فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردیم که دامنه ی دات کام و دات آی آر رو هم به اسم خودمون ثبت کردیم و نماد اعتماد و درگاه بانکی رو هم گرفتیم. چند ماه پیش دامنه ی آی آر منقضی شده و کارمند مربوطه سهل انگاری کرده و دامنه رو تمدید نکرده و الان دامنه در اختیار فرد دیگه ای هست که قصد فروشش با یه مبلغ بالایی رو داره. نام تجاری ما هنوز ثبت رسمی نشده ولی آیا با اتکا به اینکه قبلا دامنه در اختیار خودمون بوده و قبل از اینکه دامنه ی آی آر از دستمون بره نماد اعتماد و درگاه بانکی به همین اسم ثبت شده می تونیم ازطریق قانونی اقدام کنیم و دامنه رو پس بگیریم؟