محمد اهدائی
الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت
من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم.
اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.
آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.
متشکرم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
وحید محمودی
بابت موعد قرارداد
من درپمپ بنزین مشغولم صاحب کار ۲۶ برج امضای قرارداد ماه بعد را میبندد ولی من نمیخواهم بروم وخواستار لغو قرارداد هستم ایا صاحب کار با امضای زودتر از موعد میتواند به خاطر لغو یک طرفه از من شاکی شود
پیمان بصیرت
کسر ساعت خدمت برای فاصله زیاد بین محل زندگی و محل کار
سلام
فاصله محل کار منو همسرم با محل زندگیمون بالای ۸۰ کیلومتر هست
یعنی ما در یک شهر زندگی و در شهر دیگر کار میکنیم
آیا قانون خاصی مبنی بر کسر ساعت کاری یا مرخصی یا همکاری سازمان مربوطه برای اینجور شرایطی هست یا خیر
ممنونم
بدون نام
حق انصراف از شغل پیمانی
سلام.من به تازگی استخدام پیمانی در یکی از ادارات دولتی قبول شدم و البته هنوز قراردادی را امضا نکردم.از طرفی دیگه آزمون وکالت هم قبول شدم.ولی هنورز مراحلش باید طی بشه.میخوام بدونم در صوورت امضای قرار داد کار اگر بعدش بخوام انصراف بدم و برم سراغ شغل وکالت ایا حق انصراف از شغل پیمانی را دارم؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟