
علی حسینی
قرارداد کار کمتر از حداقل حقوق
آیا من میتونم کمتر از حداقل حقوق سال ۱۴۰۱ با کارمندانم قرارداد ببندم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

زهرا محمودی
قرارداد کار
با سلام
اینجانب حدود ده ساله که با یک سازمان دولتی برای یک پروژه کاری هرساله قرارداد کار معین میبندم. طی این ده سال هم بیمه ام از طریق این سازمان مثل بقیه کارمندان رسمی و پیمانی واریز میشه, یعنی 7 درصد حقوقم رو برای بیمه کسر میکنن. مبلغ حقالزحمه رو هم که در قرارداد ذکر میکنن به صورت ماهانه(بخاطر بیمه) به من پرداخت میشه. سوالم اینه که من چون بیمه سازمانی هستم بعد اتمام پروژه تکلیف بیمهام چی میشه و اینکه باید دوباره باهام قراردادی برای کار دیگه ببندند یا نه و اینکه چون بیمه سازمانی با قرارداد کار معین دارم به من سنوات تعلق میگیره یا نه؟

محمد اهدائی
الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت
من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم.
اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.
آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.
متشکرم

بدون نام
امضا برگه دریافت حقوق و مزایا
سلام، ببخشید من در یک کارگاه کار میکنم کارفرما هر ماه ازما امضا میگیره یک ورقی تو نوشته شده من تمام حقوق مزایا عیدی تحویل کرفتم ولی بما نداده ما از ترس که بیکار شیم امضا میکنیم. ایا این سند ادارکار قبول میکنه؟