مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

خلیل علیوند

قوانین مالیات فروشگاه اینترنتی

با سلام . بنده یک فروشگاه اینترنتی لوازم دیجیتال راه اندازی کردم و نماد اعتماد ملی صادر شده . میخواستم بدونم حقیقی یا حقوقی  ادامه بدم ؟

آیا ارزش افزوده هم باید پرداخت کنم ؟ 

آیا معافیت مالیاتی شمال این شغل  تازه تاسیس میشود ؟ 


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

تصمیم گیری در خصوص انجام فعالیت های اقتصادی به صورت شخص حقیقی یا حقوقی امری است که به عوال مختلفی بستگی دارد. اما در خصوص پرداخت مالیات به طور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایط خاص، فعالیت به عنوان شخص حقیقی مزایای بهتری دارد.

مطابق بند 2 ماده یک قانون مالیات های مستقیم هر شخص ایرانی نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نمایند، موظف به پرداخت مالیات است. در خصوص کسب و کارهای اینترنتی معافیت مالیاتی خاصی وجود ندارد، مگر اینکه در زمره ی شرکت های دانش بنیان قرار گیرند.

با توجه به ماده 1 و 4 قانون ارزش افزوده تولید و عرضه ی هرنوع کالا یا خدمات از طریق هر نوع معامله مشمول قانون قرار گرفته و بنابراین ارزش افزوده به آن تعلق می گیرد. تنها استثنای آن عرضه ی برخی کالاها است که در ماده 12 به آن اشاره شده است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرهاد رسادیانی مطلق

شکایت از برنامه ترب

من از برنامه ترب و از فروشگاه سورن کالا یه کالا سفارش دادم و مبلغ رو پرداخت کردم
ولی فروشگاه جواب گو نیست و برنامه ترب هم با این که مسئولیتشو باید بپریزه جواب گو نیست

پروفایل کاربر

افسون محمدی

بسته ی مخدوش و کالای شکسته شده

با سلام من دو میلیون تومن از پیجی خرید کردم،سیصد تومان بابت هزینه پست پرداخت کردم، قفس پرنده بوده، پست به شخص خودم که نه به برادر کوچکترم که محجور تلقی میشود بسته را بدون گرفتن امضای تحویل گیرنده تحویل داده، من زمانیکه بسته رو باز کردم دیدم قفس شکسته شده حال اینکه در حین پروسه ی پست حمل و نقل آسیب دیده یا از ابتدا مخدوش بوده اطلاعی ندارم از طرفی کارتن هم پارگی داشت.
با فروشنده تماس گرفته اطلاع دادم اظهار داشته که من کالا سالم فرستادم شما هزینه پست مجدد و کالا رو پرداخت کنید تا برایتان مجدد بفرستم!!!یا از پست شکایت کنید،من تکلیفم چیه؟؟

پروفایل کاربر

سعید رحمت

فاقد وصف جزایی

با سلام
خریدی از وب سایت بنده انجام شده و سپس شکایتی از بنده مطرح شده با عنوان برداشت غیر مجاز از حساب
پس از دریافت احضاریه با مطالعه گردش کار پرونده در سایت adliran رویت نمودم که قاضی پرونده اتهام را فاقد وصف جزایی و متهم را بنده در نظر گرفته
منظور از فاقد وصف جزایی چیست ؟