
علی مرادی
خسارت قرارداد پیمانکاری
ایا میتوان خسارت تاخیر در قرارداد پیمانکاری ساختمان را زمانی که بیش از یک چهارم از پیمان گذشته است و رد قرارداد به ازای هر روز تاخیر قید شده است دریافت نمود؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

احمد قبادی
افزایش مبلغ پیمان
در صورت افزایش بیش از سقف ۲۵ درصد مبلغ پیمان(صورت وضعیت قطعی بیشتر از ۲۵ درصد اضافه شود)چه راهکار قانونی برای پرداخت به پیمانکار وجود دارد؟

پدرام احمدی
مرخصی بدون حقوق
با سلام و عرض ادب. بنده کارمند پیمانی یکی از بانک های دولتی هستم. به دلیل عدم استخدام رسمی در دستگاه های دولتی و با توجه به اینکه جزو افراد دارای سابقه یا خانواده ایثارگر نیستم، قرارداد ما هر ساله با امضا قرارداد جدید یکساله تمدید میشه ولی ما از همه حق و حقوق مادی و اداری همکاران رسمی برخورداریم. بنا بر دلایل شخصی نیاز به یک یا دو سال مرخصی بدون حقوق دارم ولی اداره متبوع با درخواست مرخصی بنده مخالفت کرده. آیا راهی برای گرفتن مرخصی بدون استعفا وجود داره یا نه؟ و اینکه اگر بدون موافقت سازمان به مدت یکسال ترک کار کنم، آیا بانک میتونه منو اخراج کنه؟ با توجه به اینکه برای دریافت وام های مربوط به کارکنان بانک همکارانم ضمانت بنده رو کردن و من نمیخوام اونها به مشکلی بر بخورن.

سامان فاتحی
قرارداد
سلام
می خواهم یک خانه و ۲باب مغازه را در ازای ساخت ساختمان به پیمانکار واگذار کنم. پیمانکار گفته در ابتدای کار بایستی اموال را به نام ایشان بزنم. حال چه مواردی را در عقد قرارداد باید لحاظ کنم و چه تضمین مناسبی از پیمانکار باید دریافت کنم. ایشان گفته چک حسن انجام کار می دهم.