مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید علی محمدزاده

6 سال پیش

قطع نشدن مستمری

با سلام من 31 سال سابقه پرداخت حق بیمه و 50 سال سن دارم آیا میتوانم دوباره به محل کار خویش بازگردم بدون این که مستمری قطع شود ناگفته نماند به مدت 31 سال در یک داروخانه شاغل بودم و دوباره به همان داروخانه قصد بازگشت دارم منون میشم راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

علی سیفی

6 سال پیش

با سلام

منعی در این خصوص وجود ندارد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

Ozhan system jahan

5 سال پیش

نمونه قرارداد

برای یک انباردار چه نمونه قرادادی تنظیم کنیم؟ با توجه به اینکه سیستم های نگهداری کالا و قفسه بندی های هوشمند در انبار مورد استفاده است.

پروفایل کاربر

محمد علينيا

10 ماه پیش

غمض عين يعني چه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وكلاي عزيز و سايت خوب وينداد
بنده كارمند پيماني وزارت بهداشت بودم بودم با راي گزينش حدود دو سال از كار اخراج شدم نسبت به راي اعتراض كردم ديوان راي به بازگشت به كار داد .
الان مراجعه كردم گزينش براي شروع به كار، گزينش در نامه براي معاونت توسعه و منابع انساني براي شروع به كارم زده بازگشت به كار با غمض عين در بعض صادر ميشود،خواستم بدونم ميعنيش چيه؟
بسيار ممنون از سايت عالي و از پاسخگويي هميشگي و دقيقتون

پروفایل کاربر

مرید نیازی

6 ماه پیش

تبصره ۲ بند ذ قانون ششم توسعه

تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)



احتراماً به استحضار می رساند ،با توجه به متن تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)



تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.





آیل فرزندان جانبازان بالای ۲۵٪ مشمول این طرح می سوند؟