پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

هر چند مطابق قانون قراردادهای پیمانکاری لازم هستند به این معنی که طرفین نمی توانند آن را به هم بزنند ولی مطابق مواد 46 و 48 شرایط عمومی پیمان کارفرما می تواند در صورت تخلف پیمانکار و و یا براساس مقتضیات عمومی قرارداد را فسخ کند. هرچند این دو واژه مبهم بوده و نیاز است تخلف در مراجع حل اختلاف به اثبات برسد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهرداد کرمی

قرارداد هدایت شغلی

با سلام بنده(موسسه) یک قراردادی به مدت یک سال با یک تاریخ مشخص که شروع و پایان آن مشخص بود با یک ارگان دولتی داشتم که آن را در همان اوایل در تامین اجتماعی ثبت نمودم،بعد از پایان قرار داد ،بدون اینکه قرار دادی منعقد گردد،برای آن اداره کار میکردم.که آن اداره نامه ای برای مفاصا حساب بر روی تامین اجتماعی نوشته بود و مبلغ کارکرد قرار داد را جدا و مبلغ خارج از قرار داد را جداگانه طی یک نامه ای نوشته، (البته در نامه قید نموده که این کارکرد خارج از قرار داد توسط نیروهای شرکتی اداره انجام نمی گرفت و توسط عوامل اجرایی خود موسسه صورت گرفته) و برای تامین اجتماعی ارسال کرد،تامین اجتماعی هر دو مبلغ را برای من محاسبه کرده و اعلام نمود،آیا چنین حقی برای تامین اجتماعی وجود دارد که موارد خارج از قرار داد را هم محاسبه نماید؟ با تشکر از شما

پروفایل کاربر

امیر خاطری

تفاوت قرارداد پشتیبانی و قرارداد نگهداری نرم افزار

تفاوت قرارداد های پشتیبانی نرم افزار و قرارداد نگهداری نرم افزار در چیست؟

پروفایل کاربر

احمد قبادی

افزایش مبلغ پیمان

در صورت افزایش بیش از سقف ۲۵ درصد مبلغ پیمان(صورت وضعیت قطعی بیشتر از ۲۵ درصد اضافه شود)چه راهکار قانونی برای پرداخت به پیمانکار  وجود دارد؟