تشکیل ستاد تشویق و حمایت از سرمایه گذاری استان
تشکیل ستاد تشویق و حمایت از سرمایهگذاری استان
شماره : .۲۶۴۲۰ت ۳۱۲۲۸ ه¨
تاریخ : ۱۳۸۳.۰۶.۰۱
وزارت کشور ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی
هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۳.۵.۲۸ بنا به پیشنهاد شماره ۴.۴۵۸۸۰ مورخ ۱۳۸۳.۵.۱۸ وزارتکشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب نمود:
۱ـ به منظور حمایت و تسریع در امر سرمایهگذاری داخلی و خارجی در استانهای کشور، ستاد تشویق و حمایتاز سرمایهگذاری استان که در این تصویبنامه به اختصار ستاد نامیده میشود، در راستای اهداف مندرج در قانونتشویق و حمایت سرمایهگذاری خارجی و نیز ارتقای سرمایهگذاری در استانهای کشور زیر نظر کارگروه اشتغال وسرمایهگذاری هر استان، موضوع ماده (۷۰) قانون برنامه سوم توسعه و با حضور نمایندگان تامالاختیاردستگاههای زیر به ریاست معاون برنامهریزی، اداری و مالی استانداری تشکیل میشود:
الف ـ سازمان مدیریت و برنامهریزی استان.
ب ـ سازمان امور اقتصادی و دارایی استان.
پ ـ سازمان جهاد کشاورزی استان.
ت ـ سازمان بازرگانی استان.
ث ـ سازمان صنایع و معادن استان.
ج ـ سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان.
چ ـ اداره کل تعاون استان.
ح ـ سازمان مسکن و شهرسازی استان.
خ ـ اداره کل محیط زیست استان.
تبصره ۱ ـ حسب ضرورت با نظر استاندار از نمایندگان تامالاختیار سایر دستگاههای ذیربط دعوتخواهدشد.
تبصره ۲ ـ دبیر ستاد به پیشنهاد استاندار و تأیید معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس کل سازمانسرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و با حکم استاندار منصوب میشود.
تبصره ۳ ـ نمایندگان تامالاختیار دستگاههای یادشده توسط مدیران دستگاهها معرفی میشوند.
۲ـ ستاد با سازماندهی مناسب وظایف ذیل را برعهده خواهد داشت:
الف ـ پاسخگویی و ارایه تسهیلات لازم به متقاضیان سرمایهگذاری داخلی و خارجی.
ب ـ کاهش بوروکراسی زائد اداری و تسهیل و روانسازی فعالیت سرمایهگذاران در استان.
پ ـ حمایت و راهنمایی سرمایهگذاران داخلی و خارجی.
ت ـ انجام هماهنگی با دستگاههای اجرایی استان جهت اخذ مجوزهای لازم.
ث ـ اطلاعرسانی و ارائه مشورتهای لازم به سرمایهگذاران داخلی و خارجی.
ج ـ انجام هماهنگیهای لازم توسط نمایندگان دستگاهها در واحدهای اجرایی دستگاه ذیربط آنها در ارتباط باحل مسایل و مشکلات اداری سرمایهگذاران داخلی و خارجی.
چ ـ اقدامات لازم برای تشویق، جذب و توسعه سرمایهگذاری خارجی.
۳ـ ستاد کانون مراجعه متقاضیان سرمایهگذاری خارجی در سطح استانها بوده و رابط اصلی مراوده با سازمانسرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران به عنوان نهاد مرکزی پذیرش و صدور مجوز سرمایهگذاری خارجیمیباشد.
۴ـ به منظور تقویت توان کارشناسی ستاد، سازمان یادشده نسبت به ارائه کمکهای آموزشی و فنی مربوط اقداممینماید. ستاد مکلف است گزارش عملکرد خود را در زمینههای مربوط به سرمایهگذاری خارجی به صورتدورهای (حداقل هر سه ماه یکبار) به سازمان مذکور ارائه نماید.
۵ـ دستور عمل اجرایی نحوه اداره و روابط ستاد با سایر دستگاههای اجرایی ذیربط در سطح استان و تنظیمروابط آنها با سازمان یادشده با همکاری مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت کشور تهیه و پس از تأییدوزیران وزارتخانههای مزبور قابل اجرا میباشد.
۶ـ نظارت بر حسن اجرای این تصویبنامه بهعهده معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس کل سازمانسرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و معاون بینالملل و امور اقتصادی وزیر کشور میباشد.
محمدرضا عارف – معاون اول رییسجمهور